‘Netflix komt nog dit jaar met offline-modus om films te downloaden’

Videodienst Netflix is een erg handige dienst om films en series te kijken. Niet alleen op je televisie, maar ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Binnenkort zal er een handige functie worden toegevoegd, waarmee je offline naar je favoriete content kunt kijken.

Netflix offline

Het bekijken van een film of serie via Netflix kan zowel via WiFi als via het mobiele netwerk. Echter is het dus altijd nodig om een actieve internetverbinding te hebben om een film te kijken. Daar komt binnenkort verandering in, zo meldt Dan Taitz van Panthera. Panthera is een bedrijf dat de mogelijkheid verzorgt dat content gedownload kan worden.

Netflix

Abonnees zouden nog dit jaar gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om films en series voor offline gebruik te downloaden. Het is goed mogelijk dat hier echter wel restricties voor gelden, waarbij alleen bepaalde content gedownload kan worden. Er zou gespeculeerd worden dat alleen content uit Netflix Originals offline opgeslagen kan worden.

Meer informatie ontbreekt helaas nog over de offline functionaliteit in Netflix. Wel kwam de videodienst eerder met een mogelijkheid voor databesparing, waarbij je de kwaliteit kon aanpassen naar eigen wens.

Netflix
Netflix
Ontwikkelaar: Netflix, Inc.
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel