Super Simple Sleep Timer: stopt je app na een bepaalde tijd

Super Simple Sleep Timer is de applicatie die je nodig hebt als je nog graag een filmpje kijkt in bed of naar muziek luistert, maar het toch niet te laat wilt maken. Of misschien val je vaak in slaap terwijl je telefoon nog muziek afspeelt; ook dan is deze app precies wat je nodig hebt.

Super Simple Sleep Timer

Met Super Simple Sleep Timer kan je instellen dat een bepaalde applicatie na de ingegeven tijd automatisch afgesloten wordt. De app is zoals de naam het al aangeeft een super simpele applicatie die weinig uitleg nodig heeft. De afbeeldingen laten zien hoe de applicatie eruit ziet en meer dan dat is het ook niet. De enige instelling die je aan kunt passen is de kleur van de applicatie naar licht of donker.

Om de timer te starten zal je eerst aan moeten geven welke applicatie je gebruikt. Denk hierbij aan Netflix of gewoon een muziekspeler. Daarna sleep je over de ring voor de tijd en je start. Sommige applicaties bieden wel een slaapklok, zoals TaoMix, maar veel apps zoals radio-apps en verschillende muziekspelers hebben deze optie nog niet ingebouwd.

Super Simple Sleep Timer

Downloaden

Ben je nieuwsgierig geworden naar de applicatie, dan kan je hem via onderstaande button gratis downloaden uit de Google play store.

Super Simple Sleep Timer
Super Simple Sleep Timer
Ontwikkelaar: Rob J
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel