Better Days: een betere nachtrust met deze mooie app van Auping

Het is algemeen bekend dat een goede nachtrust een must is, zodat je je overdag fit en energiek voelt. Maar hoe kom je te weten hoe je je nachtrust kunt verbeteren? Auping heeft onlangs een mooie applicatie uitgebracht die je helpt bij het verbeteren van je nachtrust. De app heet Better Days.

Better Days

Auping’s Better Days app bestaat uit twee gedeeltes: Matrasadvies en Slaapcoach. Bij matrasadvies kun je aan de hand van een aantal gegevens zoals je lengte, gewicht, de breedte van je schouders, middel en je heupen, een advies krijgen over welk soort matras je zou kunnen kopen. Je kunt ook je voorkeuren aangeven, zoals je voorkeurshouding en liggevoel.

Auping Better Days

Slaapcoach

De Slaapcoach helpt je om inzicht te geven in je slaapgewoontes. Wanneer je gaat slapen stel je de slaapplanner in en leg je je smartphone naast je kussen. Nadat je wakker bent geworden kun je onder “Slaapinzicht” terugzien hoe je geslapen hebt. Ook kun je diverse Challenges instellen, die je ook helpen om beter te slapen. Daarnaast vind je binnen de Better Days applicatie ook een aantal slaaptips.

Zo is het beter om een uurtje voor het slapen niet meer naar een beeldscherm te kijken vanwege het blauwe licht. Blauw en koud licht zoals dat van beeldschermen lijkt op ochtendlicht en is daarom niet goed voor het slapen gaan. En nog een tip die niet veel mensen leuk zullen vinden: vermijdt snoozen! Waarom je beter niet kunt snoozen lees je terug in deze mooie, overzichtelijke applicatie die je gratis kunt downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Better Days
Better Days
Ontwikkelaar: Koninklijke Auping bv
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel