Google Play Music krijgt sleep-timer en binnenkort ondersteuning Galaxy Edge-panels

Google heeft haar muziek-app Google Play Music voorzien van een update. Naast enkele zichtbare verbeteringen in Play Music 6.1.3, zijn er ook een aantal nog niet zichtbare veranderingen doorgevoerd. Vanaf nu kan je de sleep-timer gebruiken en komt er binnenkort ondersteuning voor Edge Panels op Samsung Galaxy-toestellen.

Google Play Music 6.1.3

Voortaan val je nog beter in slaap met je eigen muziek, zonder dat nog de hele nacht je muziek doorgaat met afspelen. In Google Play Music 6.1.3 is in het menu met instellingen een functie te vinden waarmee je de zogenoemde ‘Slaaptimer’ kunt instellen. Houd er rekening mee dat je hier niet de eindtijd instelt, maar aangeeft hoe lang de muziek nog af moet spelen. 23:50 is dus 23 uur en 50 minuten en niet tot tien voor twaalf middernacht. Er is niet in de app zichtbaar hoeveel tijd er nog te gaan is, of hoeveel tijd er al verstreken is.

In de code van de nieuwste Play Music zijn door de collega’s van Androidpolice aanwijzigingen gevonden voor het ondersteunen van Samsung Galaxy Edge Panels op bijvoorbeeld de S7 Edge. Je kan dan de muziekspeler bedienen via de zijkant van het scherm. Ook zou Google Play Music binnenkort met een functie komen waarin afspeellijsten automatisch worden samengesteld voor je fitness workout en wordt de radio-functie mogelijk uitgebreid met verbeteringen voor Android Wear.

YouTube Music
YouTube Music
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel