Ziggo Go app krijgt Download & Go voor offline opslaan films en series

Ziggo-klanten krijgen vanaf nu toegang tot een nieuwe functie in de Ziggo Go app. De applicatie geeft je met Ziggo Download & Go de mogelijkheid om films en series offline op te slaan. Handig voor op vakantie!

Ziggo Download & Go

Heb je vakantieplannen en heb je een abonnement bij Ziggo? Dan kan de Ziggo Go app goed van pas komen. Een nieuwe update zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot Download & Go. Hiermee krijg je de mogelijkheid om content zoals films en series offline op te slaan op je tablet of smartphone.

Ziggo Download Go

Met de Download & Go functie in de Ziggo Go app kun je van tevoren in Nederland al een kijklijst samenstellen. Vervolgens kun je thuis de beschikbare films en series downloaden op je apparaat. Niet alle series en films zijn beschikbaar voor het offline opslaan.

Een gedownloade film of serie blijft maximaal 30 dagen beschikbaar. Wanneer je een opgeslagen video hebt bekeken, wordt deze automatisch na twee dagen verwijderd van je toestel.

Ziggo Download Go

Om de functie te gebruiken is het wel een vereiste om Movies & Series (XL) in je abonnement te hebben. Tevens dien je als gebruiker minimaal 500MB vrije opslagruimte te hebben; downloads kunnen ook alleen op het interne geheugen opgeslagen worden, niet op bijvoorbeeld een geheugenkaart.

Ziggo GO
Ziggo GO
Ontwikkelaar: Liberty Global
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel