IMDb 7.0 voor Android brengt volledig nieuw design naar film-app

De filmdatabase-app IMDb heeft een flinke update gekregen in de Google Play Store. In IMDb 7.0 zijn een hoop aanpassingen gedaan in de interface van de toepassing. Daarnaast zijn ook de functies en mogelijkheden verder uitgebreid in de Android-app.

IMDb 7.0

Filmliefhebbers kunnen uit de Play Store een update vinden voor de IMDb app voor Android. De ontwikkelaars van de toepassing hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een verbeterde, nieuwere versie van de app. Het uitschuifbare zogenoemde hamburger-menu is vervangen door tabbladen die je bovenin kunt vinden. Hier heb je direct toegang tot films, series en acteurs. Daarbij vind je nu in het overzicht nu ook in een carrousel de meest populaire films en kun je zien welke films er binnenkort uitkomen.

De IMDb 7.0 app geeft je direct toegang tot foto’s uit de film, de trailer en uitgebreide informatie. Tevens kun je een film snel toevoegen aan je watchlist en kun je films beoordelen via de app. Uiteraard is er aanvullende informatie over een movie te vinden en worden gerelateerde films uitgelicht voor nog meer inspiratie. Natuurlijk wordt ook de cast toegevoegd aan dit overzicht.

De update is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel