Film-app IMDb 6.1 uitgebracht met Material Design

IMDb is een geliefde app onder de film en serie liefhebbers. De app is al meer dan 50 miljoen keer gedownload en hiervan is vorige maand een beta update uitgekomen. Deze voegde Material Design toe aan de app. Vanaf nu kan je de update ook verwachten in de Google Play Store.

IMDb 6.1

De app van IMDb is erg populair en daardoor is het van de ene kant vreemd dat ze lang hebben gewacht met het uitbrengen van de update met Material Design. Vorige maand is de beta versie uitgekomen, maar de volledige versie (6.1) is vanaf nu te downloaden in de Play Store, zodat iedereen er van kan ‘genieten’.

IMDb

De nieuwe versie is nog stabieler gemaakt, maar bevat nog wel enkele bugs. Verder is er niet heel veel gewijzigd. De changelog beschrijft ook eigenlijk maar één punt en dat is de komst van Material Design, verder zijn er geen andere aanpassingen doorgevoerd. Wat niet is, kan nog komen, wie weet komt er over een tijdje een grotere update met meer wijzigingen. We zullen je hiervan op de hoogte houden.

Het lijkt erop dat de update gefaseerd uitgerold wordt. Het kan dus even duren voordat je de update met het Material Design ook binnenkrijgt.

Lees ook

Reageer op dit artikel