Google Zoeken: vanaf nu uitgebreide informatie over muziek, film en series op Android

Google heeft de zoekmachine uitgerust met een nieuwe functie. Muziek- en filmliefhebbers zullen de functie in Google Zoeken zeker kunnen waarderen. Vanaf nu krijg je uitgebreide informatie over acteurs, films, muziek en artiesten. Alles krijg je voorgeschoteld op een strakke manier.

Google Zoeken

Op zoek naar de discografie van Adele, de verschillende James Bond films of informatie over je favoriete acteur? Vanaf nu geeft Google je nog meer informatie over artiesten, films en tv-series; direct op je smartphone. Als je zoekt op een artiestennaam zie je een overzicht met informatie afkomstig van Wikipedia en details als gerelateerde artiesten. Daarnaast is er nog meer te ontdekken.

Google zoeken muziek

In een overzicht zie je wanneer de geplande evenementen zijn. Tevens geeft een ander tabblad informatie over de uitgebrachte nummers en weer een ander tabblad geeft je details over de verschillende albums die door hem of haar zijn uitgebracht. Bij de nummers van de artiest krijg je de mogelijkheid om de track direct in de YouTube-app te openen.

Ook voor filmliefhebbers is de nieuwe functie binnen Google Now handig. Als je zoekt op de naam van een film krijg je ook hier nuttige informatie te zien. In een ander tabblad krijg je de cast te zien waarna je eventueel nog meer over diegene te weten kunt komen. De functie is vanaf nu beschikbaar voor Android-smartphones en tablets.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel