Pathé 4.0 app uitgebracht: nieuw design en nieuwe vrienden-functies

De Pathé app heeft een update gehad met een nieuwe look en functies zoals de vriendenlijst en watchlist. Met de vriendenlijst wordt het voor elkaar tickets bestellen nog makkelijker. Pathé 4.0 kent nog meer verbeteringen die de app nog beter maken.

Pathé 4.0 app

Er is een grote update uitgekomen voor de Pathé app. Dat is natuurlijk een app die niet kan ontbreken bij de filmfanaten met een Pathé bioscoop in de buurt. Er zijn met de update twee nieuwe functies uitgebracht en een compleet nieuw design.

Pathé Unlimited

Er zijn ook diverse bestaande functies verbeterd zoals het tijden overzicht voor je favoriete bioscoop en het gedeelte voor de Pathé Unlimited pas. Het tijden- en ticketoverzicht is aangepast op basis van je favoriete bioscopen. En vanaf het bovenmenu kan je nu gemakkelijk je digitale Pathé Unlimited pas naar voren halen om bijvoorbeeld te scannen om tickets op te halen.

Nieuwe functie nummer één is ‘Mijn vrienden’. Hierbij kun je verzoeken sturen naar vrienden om elkaar aan de vriendenlijst toe te voegen. Wanneer je een uitnodiging hebt geaccepteerd kan je voortaan ook je vrienden met een Pathé Unlimited pas selecteren bij het reserveren van kaartjes via de app. Ook kunnen mensen zonder Unlimited via de vriendenlijst tickets naar elkaar doorsturen.

Nieuwe functie nummer twee is de ‘Watchlist’. Hier kun je films selecteren die je graag wilt zien en nog niet uit zijn. Vervolgens ontvang je een mailtje als de kaartenverkoop is gestart. Deze twee nieuwe functies maken de app nog completer.

Downloaden

Je kunt Pathé 4.0 gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Pathé Nederland
Pathé Nederland
Ontwikkelaar: Pathé Theatres BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel