Filmy: schitterende, uitgebreide app met alles over films

In de Google Play Store is een nieuwe, erg strakke film-app uitgebracht; Filmy. Deze applicatie is voorzien van Material Design en is een must voor de filmliefhebber. Je vindt er een uitgebreid aanbod van films die ooit zijn uitgebracht, nu in de bioscoop draaien of welke we binnenkort kunnen bekijken.

Filmy

Filmy is een applicatie waarmee je op een mooie manier te zien krijgt welke films er momenteel populair zijn. Daarnaast is er een ander tabblad waarmee je te zien krijgt welke films er momenteel in de bioscoop draaien. In het tabblad ‘upcoming’ krijg je een strakke weergave van de movies die binnenkort uitgebracht zullen worden.

Elke film bevat informatie over de releasedatum, speelduur, genre en de taal. Tevens vind je er een overzicht van de ‘cast’ met bijvoorbeeld de acteurs die meespelen in de film. In Filmy vind je ook een trailer. Met de handige bookmark-functie kan je met één druk op de knop een film opslaan om deze later snel weer terug te vinden. Handig als je graag nog een bepaalde film wilt zien maar er nu niet aan terugkomt. Bij een resultaat zie je ook de gemiddelde score voor de beoordeling.

Mocht je het lichte thema voor een nacht-thema willen inruilen, dan kan je dit selecteren bij de instellingen van Filmy. Daarnaast kan je ook films offline opslaan om deze te raadplegen voor als je geen actieve internetverbinding hebt. Natuurlijk is er ook de deelfunctie waarmee je een film met iemand kunt delen. Tot slot is er de mogelijkheid om een widget op je homescreen te plaatsen met daarin een overzicht van ‘trending movies’.

Downloaden

Je kunt Filmy gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. In de app zijn geen advertenties of in-app aankopen te vinden. Overigens is onlangs de Nederlandse taal toegevoegd aan de app en hebben ze de naam van de app ook veranderd in de (voor ons onverklaarbare naam) ‘Ragfijn’. Dit is dezelfde app.

ragfijn - uw film gids
ragfijn - uw film gids
Ontwikkelaar: salroid
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel