RunPee geeft je de beste momenten voor een plaspauze tijdens de film

Een toiletbezoek tijdens het kijken van een film, is erg vervelend. Wanneer je het beste kunt gaan is natuurlijk lastig in te schatten wanneer je een film nog nooit gezien hebt. De app RunPee geeft je het beste moment om naar de wc te gaan tijdens het kijken van een film.

RunPee

Hou je ‘het’ altijd op wanneer je naar de wc moet tijdens het kijken van een film? RunPee is de oplossing. Wanneer je de app opent wordt het film-overzicht geüpdatet. Kies vervolgens de film die je wilt gaan kijken en zet de timer. Deze zal afgaan op de momenten die aan zijn gegeven bij de gegevens van de film. Dan kan je zonder dat je belangrijke scenes uit de film moet missen, je plaspauze inlassen.

RunPee heeft ook nog een aantal opties om de app uitgebreider te maken. De makers van RunPee schrijven een review over de film die je door kunt lezen binnen de app. Wanneer je te laat bent kun je de samenvatting van de eerste 3 minuten doorlezen zodat je weer in het verhaal zit. Een mooie toevoeging aan de app is dat je de informatie van ‘IMDb’ en ‘Rotten Tomatoes’ binnen de app kunt openen, daardoor heb je snel en gemakkelijk de beoordelingen van de film bij de hand zonder een andere app te hoeven openen.

Je kunt RunPee downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Bekijk ook: 8 beste apps voor de film- en serieliefhebber

RunPee.
RunPee.
Ontwikkelaar: polyGeek
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel