Pathé Thuis app compleet vernieuwd; inclusief Chromecast-ondersteuning

Pathé Thuis is een dienst waarbij je vanaf de bank films kunt kijken zonder dat je naar de bioscoop hoeft. De Pathé Thuis app voor Android is compleet vernieuwd en flink verbeterd. Ook is er de mogelijkheid om content naar de Chromecast te casten zodat je het beeld op het grote scherm kunt bekijken.

Pathé Thuis app

Zo voor het weekend heeft Pathé de eigen Pathé Thuis app voorzien van een grote update. De nieuwste update brengt een compleet vernieuwd design. In de applicatie krijg je toegang tot de nieuwste films die je direct thuis kunt bekijken. Pathé heeft de Thuis app ook voorzien van Chromecast-ondersteuning waardoor je de film direct op je televisie kunt bekijken.

Pathé Thuis app

Lange tijd werd de app niet voorzien van updates; de update komt dus als geroepen. Volgens Pathé, die eerder al de Thuis app voor iOS van een update voorzag, wordt één op de tien films bekeken via een mobiel apparaat. Bioscoopfilms kan je met de Pathé Thuis app gewoon thuis bekijken.

Pathé Thuis app

In de applicatie kan je kiezen uit bepaalde lijsten. Zo is er een Top 20 beschikbaar, maar worden ook nieuwe films overzichtelijk weergegeven en kan je in het menu kiezen uit talloze categorieën en genres. Denk aan avontuur, horror, kinderfilm, animatie, familiefilm of Nederlandse film. Ook kan je in de Pathé Thuis app de zoekfunctie gebruiken om naar je favoriete film te zoeken.

De nieuwe Pathé Thuis app is geschikt voor smartphones en tablets met Android 4.4 KitKat en hoger. Je kunt de applicatie gratis downloaden. Voor het bekijken van films dien je in te loggen met je Pathé-account.

Pathé Thuis – Films. Thuis.
Pathé Thuis – Films. Thuis.
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel