SeriesGuide: een complete app voor de serie-liefhebber

Als je meerdere series volgt is het natuurlijk wel erg makkelijk als je hiervan een apart overzicht hebt en weet wanneer de volgende aflevering komt. Met de app SeriesGuide is dat mogelijk en wordt er een handig overzicht gemaakt.

SeriesGuide

Of het nu gaat om een Nederlandstalige of Engelstalige serie, ze zijn allemaal te vinden. Wanneer je de app start is het tijd om series die je volgt of hebt gevolgd toe te voegen. Standaard staat de taal op Engels, aangezien de meeste (populaire) series Engelstalig zijn.

SeriesGuide

Een overzicht van series

Als je de serie hebt gevonden kun je deze gemakkelijk toevoegen aan het overzicht, dit doe je door op het ‘plusje’ te drukken. Deze komt dan in het overzicht ‘series’ te staan. Je kunt de favorieten series aan de lijst van favorieten toevoegen maar je kunt ook een serie uit je overzicht verwijderen.

Wanneer je meer informatie wilt over een van de series druk je op de naam van de serie. Zo krijg je een nieuw overzicht te zien waarbij je aan kunt geven of je de aflevering al hebt gezien. Tevens krijg je meer informatie over de serie en daarnaast ook een overzicht van de afleveringen die je al hebt gezien.

Maar dat is nog niet alles, je kunt namelijk ook een zelfde soort lijst maken van films die je hebt gezien. Nog een leuke toevoeging is dat je statistieken kunt bekijken. Hier kun je bijvoorbeeld zien hoeveel afleveringen je in het totaal hebt bekeken en hoeveel uren aan afleveringen je hebt gezien.

Downloaden

SeriesGuide is een erg complete en overzichtelijke app die je via onderstaande button kunt downloaden uit de Google Play Store.

SeriesGuide: beheer series
SeriesGuide: beheer series
Ontwikkelaar: Uwe Trottmann Soft
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel