Tasty app: smakelijke recepten voor iedere gelegenheid

De Tasty app geeft je toegang tot een databank vol met smakelijke recepten, van vlees tot vegetarisch en van zoet tot hartig. Wat zet jij vanavond op tafel?

Smakelijk eten met Tasty

Soms heb je even geen inspiratie als het gaat om het avondeten, of misschien zoek je wel een lekkere taart voor een aanstaande verjaardag. Tasty heeft voor ieder wat wils! Bij het openen van de app kan je met een social-account inloggen maar ook zonder account is de app te gebruiken. De app vraagt ook of het gerechten met vlees moet verbergen, de Tasty-app kent voldoende vegetarische gerechten.

Tasty app

In de Discover feed zoals hierboven vind je misschien al voldoende inspiratie voor vanavond. Je kunt hier oneindig blijven scrollen voor meer gerechten. Wanneer je een gerecht hebt gevonden dat je aanstaat kun je deze openen. Een video laat in veel gevallen zien hoe de bereiding in zijn werk gaat. Hieronder vind je een ingrediëntenlijst in Amerikaanse maten, een omrekenhulpje zou handig zijn in de app.

Tasty app gerecht

Onder de ingrediënten vind je nog eens alle bereidingsstappen op een rij. Door een gerecht als favoriet aan te merken wordt deze opgeslagen in je favorietenlijst. Je kunt het lekkers uit de app ook delen. Zoek je een specifiek gerecht probeer dan eens de zoekfunctie.

Tasty is alleen beschikbaar in het Engels, maar met een omrekenhulpje kom je al een heel eind. Eet smakelijk!

Tasty
Tasty
Ontwikkelaar: BuzzFeed
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel