Touch Lock is de ideale aanraakvergrendeling-app voor je smartphone

Je geeft je telefoon uit handen omdat familie, vrienden of je eigen kinderen graag een filmpje willen kijken die jij op je telefoon hebt staan. Het eerste wat je dan vaak hoort is: “Ooh hij is alweer weg of volgens mij heb ik iets verkeerd gedaan”. In die gevallen kun je de app Touch Lock zeer goed gebruiken.

Touch Lock

Met Touch Lock voorkom je het ongewenst op knoppen drukken op je smartphone als je graag iets wilt laten zien aan je naasten. Meestal drukken ze per ongeluk op het scherm of op een knop waardoor datgene wat je wilde laten zien niet meer getoond wordt. Of je hebt kinderen die graag naar YouTube of Netflix kijken op je smartphone maar vinden alle knopjes veel te leuk om ze met rust te laten. Touch Lock voorkomt op zeer eenvoudige wijze deze ongewenste aanraking door het scherm en de softkeys te blokkeren.

Inschakelen en uitschakelen

Op ieder moment heb je de mogelijkheid de softkeys te vergrendelen of alles te vergrendelen. In dat laatste geval verschijnt er een on-screen button die vrijwel onzichtbaar word. Deze knop is dan nog het enige wat reageert. Afhankelijk van je persoonlijke instellingen moet je om het scherm weer te ontgrendelen 2, 3 of 4 keer snel op die knop tikken.

Kindvriendelijk

Naast de verwachte functie van het vergrendelen van het scherm is er ook nog een kindvriendelijke omgeving aanwezig. Binnen deze omgeving kan je kind naar leuke filmpjes kijken terwijl het scherm tegelijk word vergrendeld. Of je importeert gewoon je kindvriendelijke afspeellijst vanuit YouTube.

Touch Lock

Voorkeuren

Naast een paar eenvoudige instellingen zoals Touch-effect en Lock-volume heb je zoals eerder vermeld de mogelijkheid om het ontgrendelen iets moeilijker te maken door de unlock settings aan te passen. Ook kun je een vertraging voor het vergrendelen instellen waardoor je nog de tijd hebt om een andere YouTube video te starten.

Downloaden

Interesse in de applicatie? Hij is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Touch Lock - Touch Block
Touch Lock - Touch Block
Ontwikkelaar: KIDSCRAPE PTE. LTD.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel