Hexlock: beveilig je apps in een handomdraai

Soms wil je applicaties vergrendelen die alleen jij kunt bereiken, daarvoor is er de app Hexlock. Als je je telefoon aan iemand laat zien, hoeft diegene niet je WhatsApp berichten te lezen. Met Hexlock kan je bijvoorbeeld WhatsApp beveiligen, op een mooie manier.

Hexlock

Hexlock

Zou je op bepaalde momenten willen vermijden dat andere apps op je smartphone zomaar openen? Hexlock is hiervoor de oplossing. Zet een beveiliging op je apps met deze handige, gratis app.

Hexlock

Apps vergrendelen

Hexlock is een handige app om een applicatie te beveiligen, zodat deze niet door iedereen die je telefoon vasthoud geopend kan worden. Je kunt ervoor kiezen om een code of patroon te gebruiken als beveiliging.

Profielen

Je kunt zes profielen instellen en voor ieder profiel instellen welke apps beveiligd zijn wanneer het profiel ingeschakeld is. Hierdoor kan je direct meerdere apps tegelijk vergrendelen. Handig om bijvoorbeeld een reeks apps voor je werk te beveiligen.

Hexlock

De profielen kun je personaliseren in Hexlock. Geef het profiel een naam en kies een icoon. Je kunt een profiel makkelijk inschakelen door op het desbetreffende profiel te drukken. In het notificatie-scherm is vervolgens het icoon zichtbaar van het profiel dat ingeschakeld staat. Nadat je Hexlock hebt ingesteld is het de volgende keren nodig om bij het openen de beveiligingscode of het patroon in te geven.

Hexlock is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store.

Hexlock App Lock & Photo Vault
Hexlock App Lock & Photo Vault
Ontwikkelaar: Liquidum Limited
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel