FingerSecurity: beveilig apps met je vingerafdruk

In de Google Play Store is de applicatie FingerSecurity te vinden. Hiermee kan je applicaties individueel beveiligen met je vingerafdruk. Een handige, snelle methode om ongewenste toegang tot je apps te voorkomen.

FingerSecurity

FingerSecurity

FingerSecurity is een applicatie welke gemaakt is door een Nederlandse ontwikkelaar. Met FingerSecurity kan je applicaties beveiligen met je vingerafdruk. Applicaties als Lockdown Pro bieden bijvoorbeeld al mogelijkheden om applicaties te beschermen met een wachtwoord, patroon of dergelijke, maar FingerSecurity maakt het ontgrendelen een stuk makkelijker.

FingerSecurity

Sommige apps wil je echt voor jezelf houden en daar hoeven anderen geen toegang toe. De app FingerSecurity los je dit probleem op en kan je individuele apps vergrendelen. Wanneer je een applicatie wil openen die is vergrendeld, wordt er gewacht met het openen van de app en dient de vinger op de vingerafdrukscanner gehouden te worden. Je kan hierbij kiezen voor het instellen van een wachtwoord, mocht je vingerafdruk een keer niet herkend worden.

FingerSecurity

FingerSecurity heeft verschillende in-app aankopen aan boord. Zo kan je kiezen voor een thema of om om applicaties automatisch te ontgrendelen wanneer je met een vertrouwd apparaat verbonden bent, of je op een bepaalde locatie bevindt. Deze functie komt overeen met de beveiligingsmodule Smart Lock in Android.

FingerSecurity

Wij hebben met succes de applicatie getest op de Samsung Galaxy S6. De applicatie werkt ook op de Samsung Galaxy S6 Edge en vermoedelijk ook op andere apparaten met een vingerafdrukscanner van Samsung. Heb jij een ander toestel en werkt de applicatie daar ook op? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht!

FingerSecurity

FingerSecurity kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

FingerSecurity
FingerSecurity
Ontwikkelaar: Rick Clephas
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel