Trails Frontier: crossen en stunten op motoren

Trails Frontier is een motorcross game waarin jij het opneemt tegen de rest van de wereld. Upgrade een eigen motor, stunt prachtig over de schans of zet een snelle tijd neer. Het draait allemaal om stunten en racen in dit uitgebreide en verslavende spel. 

Trails Frontier

In deze game ben je een motorcrosser die allerlei stunts en races moet voltooien. Bij het voltooien van een level verdien je geld en ervaringspunten. Van het verdiende geld kun je vervolgens upgrades kopen voor je eigen motor. Naarmate je verder in het spel vordert worden de parcours moeilijker en uitdagender.

Trails frontier

Wie denkt deze game in een uurtje uitgespeeld te hebben heeft het mis, de maker van de game belooft zeker 50 uur aan gameplay in Trails Frontier. Met meer dan 70 unieke parcours, en 250 uitdagende missies. In totaal zijn er ook 9 verschillende motoren te verdienen met elk eigen upgrades.

Trails frontier

In de game zijn ook in-app aankopen aanwezig, deze optie is via de instellingen van de Google Play Store “uit te schakelen”.  Je schakelt hiervoor verificatie in bij het doen van een aankoop. Trails Frontier is verder ook te spelen als je smartphone even geen internetverbinding heeft. Je kunt Trails Frontier via onderstaande button uit de Google Play Store downloaden.

Trials Frontier
Trials Frontier
Ontwikkelaar: Ubisoft Entertainment
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel