Vapor: een strak ontworpen Twitter-app voor Android

Twitter-apps voor Android zijn er in overvloed. We kunnen de app ‘Vapor’ nu toevoegen aan het rijtje. Vapor for Twitter is een applicatie die gebruik maakt van Material Design-elementen, een gebruiksvriendelijke bediening en de verschillende mogelijkheden.

Vapor for Twitter

Vapor for Twitter is een recent uitgebrachte applicatie voor Android die we de afgelopen dagen eens hebben geprobeerd. Vapor geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren-thema’s en kan je webpagina’s bezoeken via de in-app browser. Je kunt gemakkelijk swipen door de verschillende tijdlijnen en in het uitschuifbare menu vind je snelkoppelingen naar lijsten, ‘likes’ en andere onderdelen van Twitter.

De weergave van een profiel ziet er goed uit waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de foto’s. Natuurlijk is er ook een zoekfunctie aanwezig en hiermee kan je zoeken op personen, tweets en filteren op mediabestanden. Bij het opstellen van een tweet kan je direct een foto meesturen of je locatie toevoegen. De mention-functie werkt handig zodra je het apenstaartje hebt ingetypt.

Er is een gratis en een betaalde versie van de Twitter-applicatie beschikbaar. De gratis versie toont een reclame-banner in beeld. Bij de betaalde versie is er onder andere streaming-ondersteuning voor het ophalen van tweets, in-app afspeelfuncties voor GIF’jes en diensten als Twitter, Vine en Instagram-video’s, notificaties en een nacht-thema.

Downloaden

Vapor for Twitter kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Inmiddels is er geen gratis versie meer beschikbaar. De betaalde versie van Vapor kan gedownload worden via bovenstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel