Finch: een krachtige Twitter-app met Material Design

Mocht je op zoek zijn naar een alternatief voor de standaard Twitter-app, dan is er een nieuwe applicatie beschikbaar voor Android; Finch for Twitter. Met Finch heb je een krachtige Twitter-app met uitgebreide mogelijkheden en het strakke Material Design.

Finch for Twitter

Finch for Twitter is een gratis Twitter-app met Material Design. Je krijgt bij het opstarten van de app een aantal opties waarmee je de vormgeving naar eigen wens kunt aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een donker of een licht thema en kan je de tekstgrootte aanpassen. Je kunt meerdere accounts toevoegen aan Finch en hier ook gemakkelijk tussen schakelen.

De interface van Finch is onderverdeeld in drie tabbladen; ‘home’, ’trends’ en ‘messages’. Onder trends vind je de meest populaire berichten op Twitter en een overzicht van de populairste tags en onderwerpen. Bij het opstellen van een tweet krijg je de mogelijkheid om hashtags en Twitteraars toe te voegen aan je tweet. Tevens kan je een tweet opslaan om later te versturen.

Finch for Twitter biedt verder ondersteuning voor filters en het in- (of uit-) schakelen van notificaties. Een tweet kan je verder snel retweeten, als favoriet markeren, delen of beantwoorden. Uit onze test bleek dat de applicatie nog wel een paar kinderziektes heeft. Zo wil niet altijd de tijdlijn handmatig vernieuwen. Mocht je Finch for Twitter willen proberen, download de app dan via onderstaande button gratis uit de Play Store.

Finch for Twitter
Finch for Twitter
Ontwikkelaar: Mobile Social Apps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel