Twitter-app Fenix bereikt token-limiet; app verwijderd uit Play Store

De populaire Twitter-app Fenix heeft het token-limiet bereikt. De geliefde app is hierna direct uit de Play Store gehaald. Voor een grote groep Android-gebruikers is de applicatie een volwaardig alternatief voor de officiële Twitter-applicatie.

Fenix token-limiet

Als je op zoek bent naar een alternatieve Twitter-app, valt er nu een volwaardig alternatief af. De Twitter-app Fenix is vandaag uit de Play Store gehaald. De ontwikkelaars latem weten dat Fenix zijn token-limiet heeft bereikt, gebruikers die in die tussentijd de app hebben aangeschaft, kunnen Fenix mailen voor een terugbetaling. Twitter heeft een maximum aantal registraties ingesteld voor Twitter-apps van derden, en zo ook voor Fenix; dit worden tokens genoemd. Talon werd eerder al getroffen door het token-limiet, waarna er een tweede versie Talon Plus werd uitgebracht.

Fenix for Twitter

Gebruikers die Fenix eerder hebben aangeschaft, zullen updates voor de applicatie wel gewoon blijven ontvangen. Het is op dit moment nog niet bekend of Fenix met een alternatief voor de app komt. In maart kreeg Fenix nog een update met ondersteuning voor Giphy. De ontwikkelaars van Fenix kwamen daarnaast deze maand met een nieuwe app; Quote.

Mocht je op zoek zijn naar een alternatief voor de Twitter-app, dan zijn er nog wel voldoende alternatieven. Denk aan Talon, Tweetings of Giza.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel