Twitter test nieuw ontwerp met Material Design

De officiële Twitter applicatie wordt regelmatig van een nieuw jasje voorzien en ook dit keer is dat het geval. In de Twitter app is een nieuwe vormgeving geactiveerd voor een aantal gebruikers met tabbladen, drijvende knoppen en meer.

Twitter test nieuw ontwerp

In het nieuwe ontwerp van de officiele Twitter app vallen gelijk een aantal zaken op namelijk de FAB-button. Deze drijvende knop geeft je snel toegang tot het sturen van een tweet. Ook is de applicatie voorzien van een viertal tabbladen waarmee je eenvoudiger toegang krijgt tot onder andere je tijdlijn, vermeldingen en privé berichten.

Twitter beta nieuw ontwerp

Het navigatiemenu is ook sterk verbeterd door het gebruiken van een menu wat we kennen uit de Material Design specificatie. Twitter heeft overigens al eerder geëxperimenteerd met een FAB-knop maar werd uiteindelijk niet in de Play Store versie opgenomen.

De update wordt op de server geactiveerd dus niet iedereen zal dit nieuwe ontwerp te zien krijgen in de app van Twitter, ook maakt het niet uit of je de Play Store, beta of alpha versie gebruikt. Het is ook de vraag of dit nieuwe ontwerp de Play Store volledig weet te bereiken.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel