Twitter rolt definitief nieuw (Material) design uit naar iedereen

Android-gebruikers die de Twitter-app gebruiken opgelet. Vanaf nu wordt eindelijk het nieuwe design uitgerold naar alle gebruikers. Al enkele maanden wordt de nieuwe interface met Material Design getest onder beta-testers en nu kan iedereen de nieuwe vormgeving gebruiken.

Twitter: nieuw design

Een nieuw design voor de Twitter-app wordt nu uitgerold naar iedere gebruiker met Android. Al langere tijd wordt de nieuwe interface getest onder beta-gebruikers. De ontwikkelaar van Twitter-app Falcon kondigde eerder aan dat het door Twitter is gevraagd om een bijdrage te leveren voor het verbeteren van de app. Het eerste resultaat lijkt nu er te zijn.

De navigatiebalk is bovenin beeld te zien waarmee je snel kunt schakelen tussen de tijdlijn, mentions en privé-berichten. Ook is er een uitschuifbaar menu. Hier krijg je snel toegang tot hoogtepunten, lijsten, verbinden en instellingen. Met de nieuwe drijvende button kan je snel een tweet opstellen en de wereld in sturen.

De update wordt middels een server-side update uitgerold. Mocht je op zoek zijn naar een andere (zeer strakke) Twitter-app, overweeg dan eens Flamingo.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel