Twitter test automatische nachtmodus in Android-app

Twitter test momenteel een nieuwe functie in een testversie van de Android-app. Met de automatische nachtmodus zal de applicatie automatisch overschakelen naar een donker thema. Verschillende alternatieve applicaties voor Twitter hebben al een nachtmodus, maar de functie van Twitter werkt anders.

Twitter nachtmodus

Een automatische nachtmodus wordt momenteel getest in de Twitter-app voor Android. Ontwikkelaars krijgen van Google al enige tijd de mogelijkheid om voor hun apps de nachtmodus automatisch te activeren, maar nog niet veel applicaties maken hier gebruik van. In de nieuwste alfa-versie van Twitter is er een automatische nachtmodus toegevoegd om deze te testen.

Twitter automatische nachtmodus

Het lijkt erop dat Twitter de functie test zonder de gebruikers de mogelijkheid te geven om de nachtmodus uit te schakelen. In de avonduren werd het donkere thema geactiveerd terwijl in de ochtend het herkenbare ‘light’ thema werd getoond. De interface betreft de nieuwste Material Design-interface. Deze lijkt naar steeds meer gebruikers uitgerold te worden. De automatische nachtmodus wordt zoals gezegd nu getest. Of en wanneer we die in de definitieve versie kunnen verwachten, is niet bekend.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel