Twitter komt met nieuw, persoonlijk ‘Connect’-tab naar mobiele apps

Twitter komt met een nieuw element in hun mobiele apps. De iOS- en Android-app van Twitter krijgen het ‘Connect’ tab waarmee je op een snellere en verbeterde manier passende suggesties krijgt wie je bijvoorbeeld kunt volgen.

Twitter Connect tab

Twitter probeert ons met steeds meer functies nog meer van het sociale netwerk te laten houden. Vanaf vandaag wordt een nieuwe poging gedaan met het ‘Connect’-tab. Deze optie wordt vanaf vandaag gefaseerd uitgerold en moet binnen enkele dagen bij iedereen beschikbaar zijn. Je krijgt een overzicht te zien met accounts die mogelijk interessant voor je zijn om te volgen. Daarbij krijg je ook te zien welke accounts momenteel populair zijn.

twitter connect app

Het Connect tab laat desgewenst ook je adresboek synchroniseren. Wanneer een familielid of vriend zich aanmeldt bij Twitter, krijg je hiervan een melding en kan je direct beginnen met het volgen diegene. Twitter belooft de tool nog verder te verbeteren en uit te breiden. Na verloop van tijd moeten de aanbevelingen nog beter zijn en zal er nog beter worden gekeken naar wat voor jou interessant is. De functie wordt binnen nu en enkele dagen uitgerold via een server-side update.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel