Twitter: nieuwe mobiele website geeft voorproefje voor vernieuwde app

Twitter heeft de mobiele website voorzien van een nieuwe lik verf. De toch wel verouderde stijl van de mobiele pagina heeft plaatst gemaakt voor een strakker design met bepaalde Material Design elementen. Met de nieuwe mobiele website krijgen we een voorproefje van wat we naar verwachting kunnen verwachten van de nieuwe app-update voor Twitter.

Mobiele website Twitter

Twitter heeft de mobiele website van de dienst een opknapbeurt gegeven. Het saaiere design is ingeruild voor een strakkere vormgeving. Het komt gestroomlijnder over en deelt de content op in verschillende tabbladen. De icoontjes laten een blauwe stip zien als er nieuwe berichten zijn die gelezen kunnen worden. De interface oogt strak en opgeruimd. Ook kan je door op je profielfoto te tikken een overzicht bekijken van wie je kunt volgen. Gisteren presenteerde Twitter ons het Connect-tab voor de mobiele apps.

Twitter is ook al enige tijd bezig met het ‘verven’ van de Android-app. Verschillende gebruikers kregen de afgelopen tijd via een server-side update een nieuwe weergave te zien van de Android-app. Met de nieuwe mobiele website trekt Twitter deze lijn door. Dit betekent dat we mogelijk een vergelijkbare stijl zullen zien binnenkort in de Android-app. Je kunt hier de mobiele website van Twitter bekijken.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel