Quote: een nieuwe app voor je feeds van de maker van Fenix

De ontwikkelaar van de populaire Twitter-app Fenix, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Het gaat om de RSS-reader app Quote. De dienst werkt samen met Feedly en kan gebruikt worden om je feeds mee op te halen en in de app ook te lezen.

Quote

Quote is de naam van de applicatie die de ontwikkelaar van Twitter-app Fenix heeft uitgebracht in de Play Store. Met Quote kan je op een snelle en gemakkelijke manier op de hoogte blijven van het laatste nieuws van je favoriete websites. De dienst noemt zich een alternatief voor de app van Feedly, de populaire feed-dienst. Daarnaast kan Quote ook gebruikt worden in combinatie met Inoreader.

De ontwikkelaar heeft Quote voorzien van simpele gebaren waarmee je de applicatie kunt bedienen. Tevens kan de app automatisch nieuwe feeds om de zoveel tijd voor je ophalen en kan je de vormgeving en opmaak van de berichten naar eigen wens aanpassen. Er is zowel een light- als een dark-theme te vinden in de app Quote en je kunt content opslaan voor offline gebruik.

Downloaden

Quote is vanaf nu gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Wel is er bij het gebruik van de app een banner te zien. Deze kan je middels een in-app aankoop laten verbergen. Daarnaast krijg je als supporter ook meer thema’s tot je beschikking en kan je meerdere accounts toevoegen aan de app.

Newsfold | Feedly RSS reader
Newsfold | Feedly RSS reader
Ontwikkelaar: mvilla
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel