Talon for Twitter 4.0 uitgebracht in de Play Store

Twitter-app Talon is geen onbekende speler op de Twitter-app markt. Vandaag is Talon 4.0 uitgebracht en deze brengt een reeks nieuwe functies naar de geliefde Twitter-app. Voor de bezitters van een tablet brengt de update misschien wel de beste verbeteringen mee.

Talon 4.0

Talon 4.0 is vanaf nu beschikbaar in de Play Store. De Twitter-app bevat een groot aantal bugfixes en prestatieverbeteringen. Daarnaast zijn er verschillende functies nieuw toegevoegd aan de app.

Talon 4.0

Quick Actions

Met de functie ‘Quick Actions’ kan je snel een tweet retweeten, hem als favoriet markeren of te beantwoorden. Deze functie is vergelijkbaar met de Quick Actions uit Twitter-app Tweetings. Je krijgt de snelle acties te zien als je op de datum drukt van een tweet.

Talon 4.0

Tablet

Op de tablet is Talon 4.0 ook een hele verbetering. Er is nu een eigen tablet-layout en ook kan je het scherm in tweeën delen als je het scherm in de liggende stand houdt.

Talon 4.0

2016 supporter

Tot slot heeft de ontwikkelaar een functie ingebouwd waarmee je ‘2016 supporter’ kunt worden. Hiermee kan je een vrijwillige bijdrage geven aan de ontwikkelaar als blijk van waardering.

Downloaden

Je kunt via onderstaande button de app Talon downloaden uit de Play Store.

Talon for Twitter
Talon for Twitter
Ontwikkelaar: Luke Klinker
Prijs: € 3,19
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel