Twitter-app Tweetings laat je nu snel gifjes toevoegen aan je tweet

Twitter-app Tweetings heeft ook de functionaliteit uitgebreid met GIF-integratie. Voortaan kan je via Tweetings leuke, vermakende geanimeerde plaatjes sturen naar je volgers. Tweetings is niet de enige Twitter-app die de GIF-dienst Giphy ondersteunt.

Tweetings: gifjes

Gifjes versturen is helemaal hip. Twitter maakte in februari bekend dat het haar eigen mobiele apps ging voorzien van Giphy-integratie. Ook andere Twitter-apps zijn inmiddels gevolgd; zoals in de afgelopen week de app Fenix en nu ook Tweetings. In onze uitgebreide Tweetings review waren we al erg enthousiast over alle functionaliteiten die de applicatie te bieden heeft; die zijn namelijk zeer uitgebreid te noemen.

De integratie van Giphy maakt het mogelijk om zonder de app te verlaten een enorme database aan gifjes te krijgen. Bij het opstellen van een tweet druk je op het icoontje van de foto’s, waarna je kiest voor ‘Find Gifs’. Je krijgt vervolgens een overzicht te zien met gifjes die nu populair zijn. Natuurlijk kan je ook de zoekfunctie gebruiken zodat je een gifje kunt vinden die je zelf wilt.

De update voor de app Tweetings staat klaar voor je in de Google Play Store.

Tweetings for Twitter
Tweetings for Twitter
Ontwikkelaar: RBD Solutions Limited
Prijs: € 2,49+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel