Sociale netwerk-app Vero richt zich volledig op delen van multimedia

Er zijn veel sociale netwerken ieder met een eigen specialiteit en algoritmes, Vero belooft dat anders te doen. Op Vero kun je allerlei zaken delen zoals foto’s en video’s maar ook boeken, muziek en linkjes. Daarnaast heb je een betere controle over wie wat ziet. Het netwerk heeft de laatste tijd flink aan populariteit gewonnen.

Vero nieuw in social medialandschap

Vero is een nieuw sociaal netwerk waarbij je dus veel meer kunt delen dan alleen video’s en foto’s. Tegelijkertijd zou je Vero wel kunnen zien als een opvolger voor Instagram. Zo kun je foto’s indelen in collecties en filters over je foto’s leggen. Ook het delen van artikelen, links, boeken, muziek is mogelijk binnen Vero. Heb je net een leuke locatie gevonden dan is ook deze te delen op het sociale netwerk. Leuk om anderen te inspireren met je reizen.

Bij alles wat je deelt op Vero heb je de controle over wie het mag zien, alleen goede vrienden of al je volgers? Er is keuze uit vier verschillende niveaus. Alle berichten van vrienden worden netjes ingedeeld in verzamelingen zodat je ze makkelijk kunt terugvinden. Prettig voordeel van Vero is dat er (vooralsnog) geen advertenties in je feed zichtbaar zijn zoals bij veel sociale netwerken het geval is. Wel belooft Vero voorlopig, tot de 1 miljoen leden, gratis te blijven.

Downloaden

Je kunt Vero gratis downloaden uit de Google Play Store, maar houd rekening met grote drukte door de plotselinge populariteit van de app.

Update 1 maart 2018: Over het privacybeleid van de app is veel discussie ontstaan. Het bedrijf zou verder gaan met het gebruiken van gegevens dan partijen als Facebook. Een Libanese miljardair heeft de applicatie uitgebracht, samen met Russische ontwikkelaars, die tevens investeerders zijn. De Libanees is omstreden. Hij was vervangend directeur van een bouwbedrijf in Saudi-Arabië en ging vorig jaar failliet. Maandenlang betaalde hij geen salarissen. Tevens is het omslachtig om je account te verwijderen. Het privacybeleid kun je vinden op de website.

Vero - True Social
Vero - True Social
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel