Volume Button for Lollipop: wijzig snel je volume

Met Volume Button for Lollipop is het mogelijk om gemakkelijk het volume aan te passen. Met deze applicatie kan je op een snelle manier het volume van het geluid wijzigen.

Volume Button for Lollipop is een applicatie, maar laat zich werken via de notificatiebalk van je smartphone. In de widget vinden we drie handige knoppen; dempen, zachter en harder. Met een druk op de knop kan je dit dus aanpassen naar eigen wens.

volume for lollipop

Je kan er verder voor kiezen om de widget op het vergrendelscherm van de telefoon weer te geven. Op deze  manier kan je nog sneller je volume aanpassen. Wanneer je op het percentage drukt van het volume is de stand van het volume nog wat specifieker aan te passen.

volume for lollipop
Uiteraard demp je met Volume Button for Lollipop niet alleen het volume voor bijvoorbeeld meldingen en oproepen, maar ook voor mediageluiden zoals bij het afspelen van een video of het spelen van een game.

Volume Button for Lollipop is gratis te downloaden uit de Play Store en werkt op toestellen met Android 5.0 Lollipop en hoger.

Volume Button for Lollipop
Volume Button for Lollipop
Ontwikkelaar: Matt Dargis
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel