3FM lanceert ‘Kom in actie’ app voor Serious Request 2014

De radiozender 3FM heeft voor de komende editie van Serious Request de app ‘Kom in actie’ uitgebracht. Met de applicatie kan je je eigen inzamelingsactie volgen, die je houdt voor Serious Request. Met de applicatie kan je daarnaast op een speciale en leuke manier je eigen actie promoten.

Serious Request ‘Kom in actie’ app

Voor 3FM Serious Request heeft de NPO samen met de radiozender een applicatie uitgebracht voor Android en Apple iOS. Tijdens Serious Request kan je een liedje aanvragen en daarbij geld doneren. Daarnaast kan je de actie die samen met het Rode Kruis wordt gehouden steunen door mee te doen aan de veiling, of een artikel uit de webshop te kopen. Misschien nog wel leuker is om zelf iets te organiseren en dit te promoten, daarbij komt de applicatie van 3FM ‘Kom in actie’ goed van pas.

serious-request-app 3fm

Met het organiseren van een eigen inzamelingsactie kan je bijvoorbeeld  denken aan het bakken van koekjes, feestavonden organiseren, of een eigen creatieve draai hieraan te geven. Wanneer je een actie hebt bedacht kan je je aanmelden via de website van 3FM Serious Request. Je kan via de website inzien hoeveel geld er is binnengehaald en je actie promoten. De ‘Kom in actie’ app helpt hierbij en maakt het mogelijk om op een speciale manier je actie voor Serious Request te promoten.

Via de Kom in actie app van 3FM kan je een video maken, samen met Giel, Gerard of Coen en Sander in de presentatie, de DJ’s van 3FM. Daarin vertel je over actie en vervolgens kan je het filmpje delen met de rest van je vrienden, familie of sociale netwerken.

Serious Request 2014

Serious Request 2o14 wordt dit jaar gehouden in het Noord-Hollandse Haarlem. Het thema waar dit jaar de aandacht naar toe gaat is ‘Hands off our girls’, waarmee aandacht wordt gevraagd voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlogen en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Drie DJ’s verblijven in de periode van 18 tot en met 24 december in het Glazen Huis.

De Kom in actie app van 3FM kan via onderstaande button gratis uit de Google Play Store gedownload worden.

3FM Kom in Actie
3FM Kom in Actie
Ontwikkelaar: EboStudio
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel