Nieuwe aanwijzingen: WhatsApp werkt aan groepsbellen

WhatsApp werkt aan een nieuwe functie voor de chat-app. De belfunctie zal op termijn uitgebreid worden met een functie die het mogelijk maakt om met een groep te bellen. Het groepsbellen is nu opgedoken bij WhatsApp.

WhatsApp groepsbellen

We kennen al de groepsgesprekken en groepchats, en binnenkort wordt daar groepsbellen aan toegevoegd. Hiermee wordt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijkertijd te telefoneren via de populaire chat-app. Het zal echter nog wel enige tijd duren voordat de feature uitgerold zal worden.

WhatsApp groepsbellen

De aanwijzingen zijn door WABetainfo gevonden in de code van WhatsApp. Op dit moment is nog niet gestart met het verder implementeren van de functie en ook testen zijn er nog niet geweest. Daarnaast zijn er ook nog geen foto’s of screenshots van de functie beschikbaar.

We verwachten dat WhatsApp op een later moment ook videogroepsgesprekken zal introduceren, maar ook hierover is nog niets verder bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer informatie is over groepsbellen in WhatsApp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel