ABN Amro app ondersteunt nu iDeal-betalingen

Vandaag heeft ABN Amro een nieuwe functie toegevoegd aan de ABN Amro Mobiel Bankieren app. Met de nieuwe versie van de app kan je nu ook eenvoudig en snel iDeal-betalingen uitvoeren vanaf je smartphone.

ABN Amro: iDeal betalen

ABN Amro heeft een update uitgebracht van de ABN Amro Mobiel Bankieren app. De versie die vanaf nu uitgerold wordt voor Android beschikt over de mogelijkheid om betalingen via iDeal uit te voeren, zo laat de bank vandaag weten. Uiteraard is de functie alleen beschikbaar voor klanten van ABN Amro.

ABN Amro iDeal

Wanneer de betaling via iDeal opgestart wordt vanaf een tablet of smartphone, krijg je de mogelijkheid om te betalen via de app. Afhankelijk van de begunstigde en het ingestelde daglimiet kan je de betaling met een 5-cijferige code ondertekenen met de e.dentifier.

Volgens ABN Amro is de ondersteuning van iDeal de 62ste nieuwe functie in de applicatie. Volgens eerder onderzoek zou ABN Amro met haar app de meest uitgebreide banken-app hebben van Nederland. In mei bracht de bank ook al een vernieuwende update uit voor de ABN Amro app.

De update wordt vanaf nu uitgerold. Je kan de nieuwe versie van de applicatie downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

ABN AMRO
ABN AMRO
Ontwikkelaar: ABN AMRO Bank N.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel