AccuBattery vertelt alles over de gezondheid van je batterij

De ontwikkelaars van de handige DigiCal agenda hebben nu een nieuwe applicatie met de naam AccuBattery uitgebracht. Deze app vertelt je alles over de gezondheid van je smartphone batterij. Ook geeft de app een inkijkje in het realtime batterij verbruik bij losse apps.

AccuBattery

Na verloop van tijd gaat je smartphone batterij achteruit maar door je smartphone of tablet slim op te laden kun je dit proces vertragen. De app AccuBattery vertelt je precies hoeveel milliampère er nog in de batterij beschikbaar is. Door dat de app vroegtijdig waarschuwt dat je smartphone opgeladen is voorkom je dat de accu beschadigd raakt door het “overladen”. Bij het starten van de applicatie geef je zelf een target aan tot hoeveel procent je je batterij wilt opladen.

AccuBattery
Naast het tonen van de batterijcapaciteit en het helpen bij het gezond houden van je batterij kan de app nog veel meer. Het is namelijk mogelijk om per applicatie te zien hoeveel een app van je batterij vraagt. Ook kun je de laad- of ontlaad snelheid zien gesplitst in twee situaties, met het scherm constant aan en met het scherm uit.

AccuBattery is een applicatie van het Nederlandse Digibites, bekend van de handige DigiCal agenda waarmee je al eerder kennis hebt kunnen maken. De app AccuBattery is gratis maar middels een in-app aankoop kun je de advertenties laten verwijderen, dit kost je dan wel 3,50 euro. Daar krijg je ook de mogelijkheid bij om verder de historie terug te bekijken, gedetailleerde informatie in de statusbalk te bekijken en real-time processen te volgen over het batterijverbruik. Tijdelijk geeft de ontwikkelaar hier 30% korting op tot 22 augustus 2016. Je kunt AccuBattery downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

DroidApp mag een aantal promocodes verloten waarmee je de pro-functies gratis kunt gebruiken. Wees er snel bij, want de codes kunnen eenmalig gebruikt worden.

  • ZC18EXHUC2XUH7A0ZQ88YN5
  • M5DQJ33VJR5RKUNC7S31GNU
  • 4A8XJ9CLA7WW1Y1HTUUEED9
  • 2TELDKY3YYHWY8H7JDKREGQ
  • AAF6TJWCM5Y7ABVKV32ZE4P
  • ZRWG35G592WXSF40ZSB9MEK
  • BXNU3FC6FKEABR5CVSS6A76
  • MEQ4JWZUM01G75SKDRTXEKB
Accu​Battery - Batterij
Accu​Battery - Batterij
Ontwikkelaar: Digibites
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel