Acer Liquid Z6E: prima smartphone tegen betaalbare prijs komt naar Nederland

Acer bracht eerder de Liquid Z6-serie uit. Deze reeks bestond uit de Acer Liquid Z6 en de Liquid Z6 Plus. De Z6-serie krijgt nu uitbreiding met de Acer Liquid Z6E. Deze smartphone komt naar Nederland tegen een betaalbare prijs en moet een instapmodel zijn in de serie. We zetten de details voor je op een rij.

Acer Liquid Z6E

De Acer Liquid Z6E is opgedoken in onze database met toestellen. De smartphone zal nog deze maand verkrijgbaar zijn in ons land, zo is de verwachting. Anders dan de eerder gelanceerde Acer Liquid Z6 en Acer Liquid Z6 Plus is de Acer Liquid Z6E een instapmodel met een interessant prijskaartje. Echter betekent dit uiteraard wel dat er iets ingeleverd moet worden qua specificaties.

Acer Liquid Z6E

Als eerst is er een 5,0 inch HD-display met 2.5D glas, dat zorgt voor een strakker design. De Z6E draait op Android 6.0 Marshmallow, voorzien van de eigen Acer interface. Tevens is er een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde, waarmee je ook in 720p HD kunt filmen. Acer heeft de smartphone uitgerust met 1GB RAM, 8GB opslagruimte en een quad-core processor met een rekenkracht van 1.3 GHz.

Acer Liquid Z6E

Dit toestel is ook bekend onder de naam Acer Liquid Z6E Duo. Het gaat hierbij om hetzelfde toestel. Er is ondersteuning voor 4G-netwerken en ook kan je twee simkaarten in het toestel plaatsen. Hou er rekening mee dat het tweede slot óf voor de tweede simkaart is, óf voor de geheugenkaart waarmee je het geheugen kunt uitbreiden.

Acer Liquid Z6E achterkant

Het toestel zal verschijnen in een matzwarte of witte kleur. Opvallend aan de Liquid Z6E is ook dat de toetsen onder het beeldscherm geplaatst zijn. Acer voorziet de telefoon van een 2000 mAh accu die via de Micro-USB poort opgeladen kan worden.

Acer Liquid Z6E kopen

De Acer Liquid Z6E zal in de komende weken uitgebracht worden in Nederland. Het toestel krijgt een interessant prijskaartje mee van ongeveer 100 euro. Het toestel is te bestellen bij Coolblue en Belsimpel. We hebben alle specificaties en informatie gebundeld op de smartphone-pagina van de Acer Liquid Z6E. Deze vind je door te klikken op de onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel