Acer Liquid Zest Plus: betaalbare smartphone met enorme accu nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag ligt de Acer Liquid Zest Plus in de Nederlandse winkels. Het toestel werd eind mei aangekondigd en zit boordevol interessante functies en mogelijkheden. Zo is er de 5000 mAh accu, waardoor je niet snel met een lege batterij zult zitten. Tevens is er dual-sim ondersteuning, 4G en is er aandacht besteedt aan de geluidskwaliteit. Dit alles voor een interessante prijs.

Acer Liquid Zest Plus

Eind mei lanceerde Acer de Acer Liquid Zest Plus. Deze smartphone heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt op een smartphone. Om te beginnen is er het 5,5 inch display met HD-resolutie. Aan de voorzijde is er de 5 megapixel front-camera waarmee je dankzij de 85-graden groothoeklens nog betere selfies maken. De 13 megapixel camera aan de achterkant is voorzien van ‘ultra fast hybride tri-focus’. Hiermee kan nog sneller en beter scherp gesteld worden.

Acer Liquid Zest Plus

De Acer Liquid Zest Plus biedt de beste geluidskwaliteit dankzij de DTS-HD Premium Sound speakers. Volgens Acer zorgt dit voor diepe bassen en 3D-audio. Het 16GB interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Binnenin is er een 1.3 GHz quad-core processor en is er 2GB aan werkgeheugen. Je kunt met de Acer gebruik maken van 4G en ook dual-sim is aanwezig op de Liquid Zest Plus.

Het meest belangrijke aan de Liquid Zest Plus is toch wel de 5000 mAh accu. Deze enorme accucapaciteit is vrij uniek te noemen. Daarnaast is er ondersteuning voor ‘quick charging’ zodat met het snelladen je accu sneller is opgeladen. Acer belooft dat met één uur laden, je meer dan een dag met het toestel weer kunt doen.

Acer Liquid Zest Plus kopen

Wil je de Acer Liquid Zest Plus kopen? Vanaf vandaag is de smartphone verkrijgbaar voor 199 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel