Acer Liquid Zest Plus met 5000 mAh accu komt voor scherpe prijs naar Nederland

Acer brengt de Acer Liquid Zest Plus uit in Nederland. Het toestel valt op door zijn enorme accucapaciteit van 5000 mAh. De Liquid Zest Plus zal vanaf juli in de winkels liggen tegen een interessante prijs. Niet alleen de accu is noemenswaardig, want het toestel heeft nog veel meer te bieden.

Acer Liquid Zest Plus

Acer heeft zojuist bekend gemaakt dat de Liquid Zest Plus uitgebracht zal gaan worden in Nederland. De smartphone is voorzien van een 5,5 inch display, ondersteuning voor 4G en een enorme accucapaciteit van maar liefst 5000 mAh. Daarbij garandeert Acer een gebruiksduur van drie dagen.

Acer Liquid Zest Plus

De Acer Liquid Zest Plus is voorzien van een 13 megapixel camera waarmee je dankzij de ‘ultra fast hybride tri-focus’-technologie nog beter scherp kunt stellen en kunt focussen op het onderwerp. Tevens kan de Liquid Zest Plus in 0,03 seconden de autofocus bepalen. De 5 megapixel front-camera maakt het mogelijk om de perfecte selfie te maken dankzij de 85-graden groothoeklens.

Ook aan de geluidskwaliteit heeft Acer gedacht. DTS-HD Premium Sound moet zorgen voor de beste geluidskwaliteit met diepe bassen en 3D-audio. Op het gebied van connectiviteit is er dual-sim ondersteuning. Het 16GB interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en er is een 1.3 GHz quad-core processor met 2GB RAM-geheugen.

Acer Liquid Zest Plus

Vanaf juli 2016 zal het toestel in de winkels liggen met een adviesprijs van 199 euro. Een compleet overzicht van specificaties vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina van de Acer Liquid Zest Plus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel