Acer komt met Liquid Zest-serie en Liquid Jade 2

Acer heeft haar nieuwe Liquid Zest-serie aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. Naast deze nieuwe serie heeft Acer ook de Acer Liquid Jade 2 onthuld, we hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

Acer Liquid Zest-serie

Acer heeft met de Acer Liquid Zest-serie twee nieuwe smartphones geintroduceerd, de Acer Liquid Zest en Acer Liquid Zest 4G. Beide smartphones richten zich op het instapsegment van de smartphone markt met een competitieve prijs. Beide smartphones beschikken over de meest recente versie van Android, Android 6.0 Marshmallow.

Acer Liquid Zest en Zest 4G

De Acer Liquid Zest en Zest 4G bevat een 5 inch HD display en een 8 megapixel camera. Aan de voorzijde van het toestel is een 5 megapixel camera te vinden. De Liquid Zest is uitgerust met een quad-core 1.3GHz processor en de Zest 4G is voorzien van een op 1GHz geklokte quad-core processor.

Acer Liquid Zest

Op het gebied van geluid heeft Acer de Liquid Zest voorzien van DTS Sound Studio en de Liquid Zest 4G van DTS HD Premium Sound. Voor de fanatieke gamer zijn beide smartphones voorzien van de Acer GameZone app. De Acer Liquid Zest zal medio april verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 109 euro. De Acer Liquid Zest 4G komt iets later op de markt en is in mei verkrijgbaar voor 149 euro.

Acer Liquid Jade 2

De Acer Liquid Jade 2 moet de gebruiker een superieure multimedia ervaring bieden met onder andere een AMOLED scherm. Het scherm meet een diameter van 5.5 inch en ondersteund de Full HD resolutie. Verder heeft deze smartphone een Qualcomm Snapdragon 808 quad-core processor en 3GB werkgeheugen.

Acer Liquid Jade 2

Voor wat betreft de opslagruimte is er standaard 32GB in het toestel aanwezig, maar kun je uitbreiden met maximaal 1TB aan opslagruimte via de cloud. Om dit een beetje snel te laten verlopen beschikt dit toestel over ondersteuning voor 5GHz Wi-Fi netwerken en LTE Cat.6 voor een snelle 4G verbinding.

Qua camera beschikt de Acer Liquid Jade 2 over een 21 megapixel camera aan de achterzijde die ook video’s weet te schieten in de 4K resolutie. Over de prijs een beschikbaarheid van de Liquid Jade 2 is nog niets bekend.

Lees ook

Reageer op dit artikel