Acer Liquid Z330: betaalbare Android-smartphone uitgebracht

Acer heeft in Nederland de Acer Liquid Z330 uitgebracht. De betaalbare smartphone is van alle gemakken voorzien voorzien tegen een scherpe prijs. Ideaal als je niet onnodig veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe telefoon.

Acer Liquid Z330

In de Nederlandse winkels is vanaf vandaag de Acer Liquid Z330 te vinden. De betaalbare smartphone van Acer werd begin september aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn. Eerder verschenen ook al de Acer Liquid Z530 en Acer Liquid Z630 in Nederland. Nu is het dus de beurt aan de goedkopere Acer Liquid Z330.

Acer Liquid Z330

Acer heeft de Liquid Z330 voorzien van een 4,5 inch beeldscherm en zowel aan de voor- als aan de achterkant een 5 megapixel camera. Ondanks de lage prijs kan je gewoon gebruik maken van het 4G-netwerk zodat je snel kunt internetten. Acer heeft veel aandacht besteed aan de geluidskwaliteit van het toestel. Dankzij DTS Studio Sound kan je waar je ook bent genieten van je favoriete muziek.

Voor ongeveer 119 euro is de Acer Liquid Z330 verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Op onze speciale Acer Liquid Z330 pagina vind je de uitgebreide specificaties en de actuele prijzen!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel