Wiko U Feel (Lite): scherp geprijsde en uitgebreide smartphones uitgebracht

De Franse fabrikant Wiko heeft twee nieuwe smartphones in de winkels gelegd. Een uitgebreide smartphone met vingerafdrukscanner, een strak design en nog veel meer mogelijkheden. We hebben het hier over de Wiko U Feel en nog goedkopere Wiko U Feel Lite.

Wiko U Feel

Wiko heeft twee nieuwe telefoons in de Nederlandse winkels gelegd. In februari kondigde de Franse fabrikant meerdere telefoons aan. Eén van deze is de Wiko Fever 4G SE die inmiddels ook in de winkels is te vinden. Ook de Wiko U Feel en Wiko U Feel Lite werden in februari aangekondigd. Beide smartphones hebben nu de weg naar de Nederlandse winkels gevonden.

Wiko U Feel

Met de Wiko U Feel heb je een uitgebreide telefoon met een 5,0 inch HD-display, een geïntegreerde vingerafdrukscanner in de home-button en ondersteuning voor dual-sim. Ook biedt het toestel 4G en kan je foto’s maken met de 13 megapixel camera. Aan de voorzijde is er de 8 megapixel front-camera. Ook op andere specificaties heeft de fabrikant niet bespaard. Er is 3GB RAM-geheugen, 16GB interne opslagruimte en dit kan je uitbreiden met een geheugenkaart.

Wiko U Feel

De Wiko U Feel heeft ook een 1.3 GHz quad-core processor en een 2900 mAh accu. Overigens is de Wiko U Feel voorzien van de nieuwste Android-versie; Android 6.0 Marshmallow. Over Marshmallow is de nieuwste Wiko UI gelegd waarmee je snel toegang krijgt tot je content, contacten en apps. De prijs van de Wiko U Feel ligt op 199 euro en verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel.

Wiko U Feel Lite

Wiko U Feel Lite

Voor nog minder geld heb je de Wiko U Feel Lite. Deze smartphone is eveneens voorzien van een 5,0 inch HD-beeldscherm maar is iets minder rijkelijk uitgerust. Echter betekent dit niet dat het toestel mogelijkheden tekort komt, zeker niet. De Wiko U Feel Lite is een smartphone met dual-sim ondersteuning, 4G, 2GB RAM-geheugen, 16GB intern geheugen en de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden.

Wiko U Feel Lite

Wiko heeft de U Feel Lite een 8 megapixel camera gegeven en een 5 megapixel front-camera. Ook de Lite-versie heeft een 1.3 GHz quad-core processor en draait op Android 6.0 Marshmallow met de Wiko UI interface. Er is een 2500 mAh accu en je kan het toestel kopen voor 170 euro en is verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel.

Verkrijgbaarheid

Wil je alles weten over deze twee smartphones? Je vindt op de Wiko U Feel (Lite) toestelpagina’s alle specificaties, alle prijzen en meer omtrent de smartphones.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel