Wiko Ufeel (Lite) en Tommy nu extra voordelig met cashback-actie

Wiko heeft voor een aantal van haar Android-smartphones een cashback-actie lopen. Met de actie worden toestellen als de Wiko Ufeel, Ufeel Lite en Tommy enkele tientallen euro’s goedkoper. We zetten de details voor je op een rij.

Wiko cashback-actie

Het Franse merk Wiko geeft je tijdelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van de cashback-actie. Dit betekent dat wanneer je een actiemodel aanschaft in de actieperiode enkele tientallen euro’s terugkrijgt. Hierdoor wordt het aanschaffen van één van deze drie toestellen nog interessanter gemaakt.

De toestellen die je met cashback kunt aanschaffen zijn de Wiko Ufeel, Wiko Ufeel Lite en Wiko Tommy. De hoogte van het cashback-bedrag verschilt per toestel. We hebben de details per toestel op een rij gezet.

Wiko U Feel

Ufeel

Wiko heeft de Wiko Ufeel uitgerust met een 5,0 inch HD-display, een vingerafdrukscanner geïntegreerd in de home-button en ondersteuning voor 4G. Daarbij heeft het toestel 3GB RAM en 16GB opslagruimte. Het maken van foto’s kan met de 13 megapixel camera of de 8 megapixel front-camera. Ook is er een 2900 mAh accu en Android 6.0 Marshmallow. De cashback voor dit toestel bedraagt 30,00 euro.

Een compleet overzicht van specificaties en prijzen vind je via onderstaande button op de Ufeel smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wiko U feel lite

Ufeel Lite

De Wiko Ufeel Lite is ook voorzien van een 5,0 inch HD-display. Er is 2GB RAM en uiteraard ook ondersteuning voor dual-sim, net als de Ufeel zelf. Ook de Wiko Ufeel Lite is voorzien van een vingerafdrukscanner en er is daarnaast een 8 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. De accucapaciteit bedraagt 2500 mAh en het toestel wordt aangedreven door een 1.3 GHz quad-core processor. De cashback voor de Ufeel Lite is 20,00 euro

Op de Ufeel Lite pagina vind je een overzicht van specificaties en prijzen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wiko Tommy

Tommy

Bij de Wiko Tommy heb je een gunstig geprijsd toestel in een kleurrijk jasje. Dit toestel heeft net als de andere twee toestellen een 5,0 inch HD-scherm. Er is een 5 megapixel front-camera en 8 megapixel camera achter. Ook is er een 1.3 GHz quad-core processor en 1GB RAM. Ook deze smartphone heeft 4G, dual-sim, een 2500 mAh accu en Android 6.0 Marshmallow. De Wiko Tommy cashback bedraagt 20,00 euro.

Via onderstaande button vind je op de Wiko Tommy pagina alle informatie over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Cashback

De cashback-actie is geldig bij de onderstaande webwinkels.

Heb je in de periode van 6 februari 2017 en 31 maart 2017 30 april 2017 een Wiko-actiemodel hebben aangeschaft bij een van de deelnemende winkels? Ga dan naar deze site waar je je toestel kunt registreren. Hier dien je het formulier in te vullen, je IMEI nummer toe te voegen en een kopie van je aankoopbewijs mee te sturen. Binnen 4-6 weken wordt het bedrag overgemaakt.

Update 31 maart: de cashback-actie is met een maand verlengd. Je kunt nu gebruik maken van de cashback tot en met 30 april 2017.

Lees ook

Reageer op dit artikel