Wiko komt met ‘grootse’ aankondiging tijdens MWC 2017

Tijdens het Mobile World Congress van 2017 komt Wiko met een naar eigen zeggen grootse aankondiging. Het merk uit Frankrijk staat bekend om de gunstig geprijsde smartphones met prima specificaties. Vorig jaar lanceerde Wiko de Wiko Ufeel serie tijdens het MWC.

Wiko tijdens MWC 2017

Wiko heeft bekend gemaakt dat het dit jaar ook vertegenwoordigd zal zijn op het Mobile World Congress in Barcelona. De Franse fabrikant komt dit jaar, op 27 februari 2017, met een grootse aankondiging, zo belooft het merk. Het is nu nog niet bekend wat Wiko voor ons in petto heeft. Zijn het nieuwe smartphones, of komt het met een eigen tablet? We verwachten in ieder geval, zoals bij iedere aankondiging, meerdere nieuwe toestellen. Een tablet is mogelijk, maar lijkt ons minder aannemelijk omdat de vraag hiervoor afneemt.

Wiko MWC 2017

Tijdens het Mobile World Congress van 2016 lanceerde Wiko de Wiko Ufeel serie, bestaande uit de Ufeel en Ufeel Lite. Ook was er de Wiko Fever Special Edition, een toestel met een glow in the dark behuizing. Inmiddels is de Ufeel serie uitgebreid met de Wiko Ufeel Prime en Ufeel Fab. Vorig jaar kwamen ook twee nieuwe budget-toestellen uit; de Lenny 3 en de Tommy. Tijdens de IFA werd het doek van de Wiko Freddy gehaald.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel