Wiko brengt uitgebreide, betaalbare Wiko Ufeel Prime uit in Nederland

Het Franse Wiko heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Vanaf nu is de Wiko Ufeel Prime te vinden in de winkelschappen. Het toestel kenmerkt zich door de prima specificaties tegen een betaalbare prijs. Alles wat je over de Wiko Ufeel Prime moet weten, zetten we voor je op een rij.

Wiko Ufeel Prime

De Franse fabrikant Wiko brengt met regelmaat nieuwe toestellen uit, vaak gestoken in een kleurrijk jasje. Ook nu is dat niet anders. Hoewel het aantal kleuren minder is dan dat we bij Wiko gewend zijn, mag je ook met de Wiko Ufeel Prime zeker gezien worden. De behuizing is namelijk van metaal en dat geeft het toestel een premium uitstraling.

Wiko U Feel Prime

Het toestel heeft een 5,0 inch Full-HD beeldscherm met daaronder een home-button met vingerafdrukscanner. De vingerafdrukscanner is daarnaast ook nog eens uitgebreid te noemen. Met iedere vinger kan je een aparte snelkoppeling toevoegen. Zo kan je met je wijsvinger aangeven dat je de camera wilt openen en met je ringvinger bijvoorbeeld WhatsApp.

Met de Wiko Ufeel Prime heb je de mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen (dual-sim), of het toestel naast de simkaart van een geheugenkaart te voorzien. Standaard is er 32GB opslagruimte en dit kan je met nog eens 64GB uitbreiden. Qua techniek zit het ook wel goed bij de Wiko U Feel Prime. Er is een Snapdragon 430 octa-core processor en zelfs 4GB aan RAM-geheugen. De smartphone draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft een 3000 mAh accu aan boord.

Wiko Ufeel Prime

Voor het maken van foto’s is er een 13 megapixel camera met Sony sensor aanwezig op de Prime. Tevens maakt deze het mogelijk om in Full-HD je filmpjes te schieten. Aan de voorzijde heeft de Wiko een 8 megapixel camera, met flitser. Natuurlijk is er ondersteuning voor 4G, Bluetooth en GPS.

Wiko Ufeel Prime kopen?

Je kunt de Wiko Ufeel Prime aanschaffen voor een bedrag van 249 euro. Dit is voor een dergelijk uitgebreide smartphone zeker niet duur te noemen. Je kunt de Wiko Ufeel Prime vinden bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel