Wiko Freddy: Frans merk lanceert interessante, betaalbare 4G-smartphone

Op de IFA in Berlijn heeft het Franse Wiko vandaag drie toestellen gepresenteerd. Eén daarvan is de Wiko Freddy. Deze smartphone is voorzien van 4G, prima specificaties en vooral een erg interessant prijskaartje.

Wiko Freddy

De IFA in Berlijn is de beurs waar fabrikanten de gelegenheid aangrijpen om nieuwe producten te laten zien. Ook het Franse Wiko is van de partij op de beurs in Duitsland. Wiko heeft de laatste tijd opvallende namen uitgekozen voor haar toestellen en ook vandaag wordt dit lijstje weer wat langer. De Wiko Freddy is een betaalbare, kleurrijke smartphone vol mogelijkheden.

Wiko Freddy

Wiko heeft de Freddy voorzien van een 5,0 inch met een resolutie van 854 x 480 pixels. Opvallend is ook de ondersteuning voor 4G, want dat is met de Wiko Freddy gewoon toegankelijk. Er is een 5 megapixel camera, een 2 megapixel front-camera en een Snapdragon quad-core processor. De accu heeft een capaciteit van 2000 mAh en er is 8GB interne opslagruimte beschikbaar. De Freddy draait op Android 6.0 Marshmallow met daarin ook Wiko UI 3.0 waarbij we dezelfde functies tegenkomen als die deze week bij de Marshmallow update verschenen voor de Wiko Fever.

De Wiko Freddy komt zowel als single-sim als dual-sim versie op de markt met een adviesprijs van slechts 99 euro. Wiko laat aan DroidApp weten dat het toestel vanaf eind oktober in de winkels moet liggen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel