Wiko Tommy: betaalbare 4G-smartphone in kleurrijk jasje te koop

De Franse fabrikant Wiko heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in ons land. Het gaat om de Wiko Tommy; een betaalbare, 4G-smartphone met een kleurrijke uitstraling. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft veel te bieden.

Wiko Tommy

Tijdens het Mobile World Congress in februari kwam Wiko met een reeks nieuwe toestellen. Een voorbeeld was de Wiko U Feel-serie; de eerste smartphone van de fabrikant met een vingerafdrukscanner. Een andere smartphone die in Barcelona werd gepresenteerd was de Wiko Tommy. Deze smartphone is nu ook in de Nederlandse winkels te vinden.

Wiko Tommy

De Wiko Tommy is een stijlvolle, kleurrijke smartphone. Je hebt de beschikking over een 5,0 inch display met HD-resolutie. Daarbij is het toestel aan de voorzijde voorzien van een 5 megapixel front-camera en is er aan de achterkant een 8 megapixel camera. Er is een Snapdragon quad-core processor aanwezig met een rekenkracht van 1.3 GHz, die samenwerkt met het 1GB aan werkgeheugen.

Wiko Tommy

Voor het opslaan van bestanden, foto’s en andere content is er 8GB intern geheugen en dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Opvallend is ook dat het toestel ondanks zijn relatief lage prijs toegang biedt tot 4G. De Wiko Tommy draait op Android 6.0 Marshmallow met een eigen Wiko User Interface. De accu van de Tommy heeft een capaciteit van 2500 mAh.

Wiko Tommy

Voor een compleet overzicht van specificaties en dergelijke, kan je terecht op de Wiko Tommy pagina via onderstaande button. Het is niet bekend of alle kleuren ook naar ons land komen. Wiko heeft de Wiko Tommy geprijsd op 139 euro. Het toestel is aan te schaffen bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel