Acer lanceert compacte en betaalbare ‘Liquid Z6’ en ‘Liquid Z6 Plus’

Acer heeft nieuwe producten aangekondigd tijdens de IFA 2016 in Berlijn. Met twee nieuwe smartphones komt de fabrikant naar Nederland en België. Het gaat om de Acer Liquid Z6 en Acer Liquid Z6 Plus met een naar eigen zeggen compact formaat voor een betaalbare prijs.

Acer Liquid Z6

Acer heeft vandaag twee nieuwe smartphones gepresenteerd. De Acer Liquid Z6 en de Acer Liquid Z6 Plus zullen allebei in oktober uitgebracht worden in ons land. De fabrikant omschrijft de twee toestellen als stijlvol, compact en betaalbaar. Allebei weten ze de balans te vinden tussen het persoonlijke en zakelijke leven, zo meldt Acer. Allebei de toestellen zijn voorzien van Android 6.0 Marshmallow met daaroverheen de Acer interface.

Acer Liquid Z6

Het display valt op door het gebruik van 2.5D glas. Dit is glas wat licht gebogen op het toestel ligt en voor een strak design zorgt. De Liquid Z6 heeft een 5,0 inch HD-scherm, een 8MP camera en 2MP front-camera. Daarnaast is er een quad-core processor en zal het toestel vanaf oktober in de Benelux verkrijgbaar zijn voor 119 euro.

De Acer Liquid Z6 Plus heeft in tegenstelling tot de Z6 een metalen achterkant. Daar vinden we ook de 13 megapixel camera. Aan de voorzijde van Liquid Z6 Plus bevindt zich een 5,5 inch Full-HD display en de 5 megapixel front-camera. Daarnaast is er een vingerafdrukscanner aanwezig en bevindt zich onder de motorkap een octa-core processor. De prijs van de Z6 Plus ligt op 249 euro.

Acer Liquid Z6 Plus

Wat verder het vermelden waard is, is dat de Liquid Z6 Plus beschikt over een 4080 mAh accu, wat erg fors is. Daarnaast hebben we van beide toestellen de specificaties verzameld op de speciale smartphone-pagina’s. Deze vind je via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel