Action Launcher 27 krijgt gekleurde App Shortcuts en nieuwe weer-widget

Chris Lacy, de bekende ontwikkelaar van bijvoorbeeld Action Launcher heeft een update uitgebracht voor de launcher. In Action Launcher 27 zijn een reeks wijzigingen te vinden, zoals de vernieuwde weer-widget en de strak uitziende gekleurde App Shortcuts.

Action Launcher 27

Voor gebruikers van Action Launcher begint het weekend gelijk goed. De ontwikkelaar heeft versie 27 uitgebracht van de launcher waarbij we verschillende nieuwe functies tegenkomen. In Action Launcher 27 is een vernieuwde weer-widget. Deze is te vergelijken met die uit de Pixel Launcher en is compact vormgegeven. De weer-widget werkt op Android-toestellen met Android 6.0 en hoger.

Action Launcher 27

Een andere interessante feature zijn de gekleurde App Shortcuts. De kleur van deze snelkoppelingen wordt aangepast aan de kleur van de app en hierbij wordt gebruik gemaakt van Quicktheme. Je kunt namelijk ook zelf de kleuren aanpassen. Ze kunnen ook aangepast worden aan de kleur van de wallpaper, zodat het allemaal in een stijl wordt gegoten.

De aangepaste zoekbalk widget kan vanaf nu ook overal op het startscherm geplaatst worden en niet alleen bovenaan. Daarbij zijn er nog verschillende extra mogelijkheden toegevoegd aan Action Launcher 27 om de vormgeving van de interface nog verder te personaliseren.

Action Launcher 27 is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Je kunt de update downloaden via onderstaande button.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar: Action Launcher
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel