Action Launcher 29 brengt Pixel 2-style dock naar jouw smartphone

In de afgelopen week werd de nieuwe Google Pixel 2 aangekondigd. Chris Lacy is de bekende ontwikkelaar van Action Launcher en heeft in Action Launcher 29 de toffe Pixel 2 zoekbalk overgenomen.

Action Launcher 29

Met grote regelmaat brengt Chris Lacy een update uit voor zijn Action Launcher. Met deze launcher kun je nog meer aan de interface van je smartphone personaliseren. Deze keer zijn we aangekomen bij Action Launcher 29 die is voorzien van een nieuwe toffe feature.

Action Launcher 29

We zien in versie 29 de zoekbalk zoals we die zagen bij de Pixel 2 aankondiging. Deze nieuwe smartphones van Google hebben een vernieuwde, frisse interface en Lacy speelt hier slim op in. Zonder dat je over de Pixel 2 hoeft te beschikken kun je de kleurrijke zoekbalk, ofwel het dock, gebruiken op je eigen toestel. Je kunt de doorzichtbaarheid aanpassen en ook kleuren veranderen, net als snelkoppelingen en de hoeken.

Action Launcher 29

Action Launcher 29 wordt vanaf nu uitgerold als update via de Google Play Store. Er zijn ook verdere optimalisatie- en prestatieverbeteringen doorgevoerd met de update. Het downloaden van de app kan via onderstaande button.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar: Action Launcher
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel