Arrow Launcher wordt Microsoft Launcher en krijgt nieuw design

Microsoft heeft de Android-launcher ‘Arrow Launcher’ voorzien van een update. Hiermee zien we een nieuw logo, nieuw design en tevens een nieuwe naam. Het bedrijf heeft de naam aangepast naar Microsoft Launcher. Daarbij is er voor Windows 10-gebruikers een handige toevoeging te vinden.

Microsoft Launcher

Mocht je denken dat Microsoft niets met Android doet, dan heb je het mis. Het wereldberoemde bedrijf heeft niet alleen bijvoorbeeld de Office-apps en Outlook uitgebracht voor Android, het is ook de eigenaar van SwiftKey en Arrow Launcher. Die laatste naam is nu veranderd in ‘Microsoft Launcher’.

Microsoft Launcher

De vernieuwde Microsoft Launcher heeft een nieuw design meegekregen. Het ziet er allemaal nog strakker en netter uit en je hebt snel inzicht in belangrijke informatie. Denk aan een widget met je afspraken, het laatste nieuws, documenten en contacten en dergelijke. Het thema van de launcher kan aangepast worden met kleuren, wallpapers en stijlen. Tevens is er gewoon een aparte app-drawer voor het menu met je geïnstalleerde apps.

Microsoft Launcher

Microsoft Launcher heeft verder een handige functie toegevoegd; Continue on PC. Een gemaakte foto, een opgeslagen document of iets anders kun je direct openen op je computer wanneer deze is voorzien van Windows 10 met de Windows Fall Creator’s Update. De integratie zoek-tools zorgt ervoor dat je niet alleen het internet kunt doorzoeken maar ook je telefoon kunt doorspitten.

Downloaden

Microsoft heeft de launcher op dit moment als beta-versie uitgebracht. Je kunt de applicatie downloaden via onderstaande button. Arrow Launcher is zelf niet meer te downloaden uit de Google Play Store.

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel